Veterans de Catalunya

miércoles, enero 25, 2006

Entrenaments de la setmana

Cal destacar el golàs de l'EduMark en l'entreno de dilluns. Una triangulació perfecta entre Mauri i Saleta va acabar amb un centre d'aquest últim per a que l'EduMark, venint des del darrera com un autèntic vendaval, afusellés l'Uri sense contemplacions.

Del dimarts podriem recordar la nula aportació del Saleta al seu equip, la desesperació de l'Asier davant els amics-enemics de la seva defensa, i el el quasi-gol que el Cheli va enviar a les sarses...

6 comentarios:

  • A las 8:33 p. m. , Anonymous Anónimo ha dicho...

    tambe cal destacar del dimarts la vestimentda del saleta...amb pantalons de pana verds (comprats x 5 euros) kombinada amb un jersey granate digne del mateix freddy cruguer...

    sala cuelga las botas ya!

    rupas

     
  • A las 1:29 a. m. , Anonymous Anónimo ha dicho...

    Kina souba dimarts!

    3 victorias de 3...i callaos!

    I gente como Xeli, Pippo, RUPAS o Beto 0 de 3...k asco de jugadores,dais pena i asquíssimo, sois la verguenza de la profesión del futbolista. Iros pa casa!

    El noi de l'Eixample

     
  • A las 4:07 p. m. , Anonymous Anónimo ha dicho...

    rekorda les paraules abans del partit de lentreno el dimarts..."albert aveure si ets capaç de fotre un gol..." nkara lestem esperan!!!

    ah i agrair tb la vosttra esportivitat al marcar un gol mentres el pipo estava fora del camp cuan venia de recollir la pilota, admes de marcar un altre gol am un jugador del vostre ekip estes a terra, gimiendo como un puerko!!!!

    jo krek k abans del resultat...prefereixo practicar un fair play i amb joc net! al cap i ala fi...alfinal es fara justicia n el marcador...avui kontinua la souba!

    rupas

     
  • A las 8:12 p. m. , Anonymous Anónimo ha dicho...

    Rupas, el gol el vas veure el dijous...i ni la vas veure...fas pena, ves a comprarte unes muletes!!

    jeejejej

     
  • A las 4:32 a. m. , Anonymous Anónimo ha dicho...

    Ei Hola!!!!!!!!

    Escric ara, a les 430, però tinc excusa, vinc de treballar amb les iaies(segur que a aquesta hora hi ha alguns que encara estan esperant per tancar el Nick Habana). Quina merda de finde, tot el dia plovent, sense sortir, treballant fins les tantes divendres i dissabte i a més sense jugar demà(toca tb acomodar iaies)..., així que no vindré demà, però molta sort!!! A veure si guanyeu i aprofiteu per jugar bé: sense balonazos( com fem als entrenos i no als partits), tocant i estant pel partit i no pel que diuen o fan els putos del Huelva.

    Bueno, sort demà i fins...dilluns-dimarts?

    Marc

     
  • A las 7:43 p. m. , Anonymous Anónimo ha dicho...

    PORK..SI TABAS ALAS 4'30 A KSA PDIAS AVER VINGUT AL PARTIT...SI UN VOL...POT!

    PERO WENO SA NOTAT LA TEVA ABSENCIA...AFORTUNADAMENT!!....
    2-5!! (no cal k tornis sala)

    X CERT...MAGRADARA VEURE ELS COMENTARIS DEL FORO DE FUTBOLCATALUNYA.COM AVEURE K POSEN DSPRES DE FALLAR EL 90% LA KINIELA XD k van apostar tots nkontra nostra x rabia...

    rupas

     

Publicar un comentario

Suscribirse a Enviar comentarios [Atom]

<< Inicio