Veterans de Catalunya

martes, febrero 26, 2008

Eixamplen la diferència

Veterans 2 - L'Esquerra de l'Eixample 0

Els Veterans guanyen a pilota parada i aprofiten l’empat entre La Florida i la Penya Màlaga per ampliar el seu avantatge al capdavant de la lliga.

No sempre es pot jugar bé. No sempre es pot guanyar oferint espectacle. A vegades cal baixar a la Terra i posar-se les piles... i sobretot quan el rival es tanca a l’àrea i defensa amb molt d’ordre. A aquestes alçades, quan falta un terç per finalitzar la lliga, els 3 punts són l’única recompensa.

Tothom va veure que l’equip resident a Esplugues no va estar a l’alçada d’altres partits. Però el rival també juga, també defensa i també ataca ... i L’Esquerra va saber plantejar el matx i posar contra les cordes al líder. Per això la victòria té un plus de mèrit.

A més a més l’equip local també va tenir aquella dosi de sort que acompanya als campions. En una primera part de domini dels Veterans, de voler i no poder, la millor ocasió va ser pels de l’Eixample, en un error imperdonable del davanter que va fallar a porta buida i que no trigarem a veure al Youtube.

A la segona part la decoració no va canviar. I a falta d’idees en atac, el líder va sentenciar a pilota parada. Va ser Edu, el flautista d’Arizala, que després d’una falta picada per Amador, va recollir un rebot dins de l’àrea per rematar amb el cap i fer l’1 a 0.

S’obria la llauna ... i l’estocada no es va fer esperar. Poc després, nova falta llançada per Amador “Bacon” Martínez , que ningú remata, el porter fa l’estàtua i la pilota acaba al fons de la xarxa.

Amb aquest còmode avantatge, el partit es va trencar definitivament i en els darrers 20 minuts hi va haver ocasions pels dos equips. Però els porters van estar encertats i el marcador no es va moure.

Els Veterans van fer la seva feina, mentre La Florida i Màlaga empataven en el duel per la segona posició. Per tant, Veterans 52 punts; La Florida i Levante Las Planas 47; Màlaga 45. Aquest dissabte el líder té l’oportunitat d’eliminar un dels rival. Màlaga – Veterans , 18:00 h (Veterans TV)